AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulardan kaçmak

Kahve falında sulardan kaçmak

Kahve falında sulardan kaçmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında sulardan kaçmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara çekilebilir, karşıt görüşlü kişilerle yüzyüze getirilmeye çalışılabilirsiniz.

Kahve falında kulağına su kaçmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz suyundan kaçmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında sel suyundan kaçmak kişinin kazancının çoğalacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında su yılanından kaçmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulardan kaçmak uğranılan zararların telafi edileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Kahve falında su baskınından kaçmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lavdan kaçmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında deli adamdan kaçmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir