AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı suyun içinde görmek

Kahve falında yılanı suyun içinde görmek

Kahve falında yılanı suyun içinde görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işarettir.

Kahve falında yılanı suyun içinde gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklarla maddi kazançlar söz konusu olabilir veya karlı alışverişler yapılabilir.

Kahve falında su içinde yılan öldürmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde kara yılan görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, her anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde büyük yılan görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde yılan öldürmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde yılan görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir