AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan ıslanmak

Kahve falında sudan ıslanmak

Kahve falında sudan ıslanmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan ıslanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Kahve falında sudan ıslanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan çıkmak anlaşmazlıkların biteceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan insan kurtarmak hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sudan para çıkarmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sudan balık toplamak ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, çocuklar gibi şen olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan atlamak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında atla sudan geçmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, işi ile gündeme geleceğine alamet eder.

Kahve falında derin sudan korkmak onlar adına aç insanları doyuracağına, güzel evlatlar yetiştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir