AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan çıkan at görmek

Kahve falında sudan çıkan at görmek

Kahve falında sudan çıkan at görmek çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, masrafların altında kalacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sudan çıkan at gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında atla sudan geçmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan çıkan at görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine delalettir.

Kahve falında sudan çıkmak sıkıntıların son bulacağına, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında sudan balık toplamak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında akan sudan abdest almak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan buğday toplamak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kazancın yarı yarıya artacağına işarettir.

Kahve falında derin sudan korkmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunu sudan kurtarmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir