AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan kağıt para toplamak

Kahve falında sudan kağıt para toplamak

Kahve falında sudan kağıt para toplamak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sudan kağıt para toplamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında sudan kağıt para toplamak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sudan bozuk para toplamak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, başına uğursuzluklar geleceğine yorulur.

Kahve falında sudan para toplamak çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt para bulmak ve toplamak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında yerden kağıt para toplamak kazancının artacağına,, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda kağıt para toplamak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kağıt para toplamak elinde bulunan imkânların bollaşacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt para toplamak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir