AnaSayfa / Genel / Kahve falında musalla taşına yatmak

Kahve falında musalla taşına yatmak

Kahve falında musalla taşına yatmak zor bir döneme gireceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, hayırlı haberler alınacağına, zararını tamamen kapatacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında musalla taşına yatmak gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Kahve falında musalla taşına yatmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musalla taşı görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi musalla taşını görmek imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında musalla taşında yattığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musalla taşında kendini görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, işte de mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında musalla taşında cenaze görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü musalla taşında görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birini musalla taşında görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir