AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kum görmek

Kahve falında renkli kum görmek

Kahve falında renkli kum görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, dilediği gibi harcama yapacağına, kısmetinin bollaşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kum gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında renkli kum görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı içinde kum görmek can sıkıcı haberler almaya, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte kum görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu kum görmek keyfinin ve neşesinin artacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstünde kum görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kumuyla oynamak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında denizi kumlu görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökten kum yağdığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, içinin rahatlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir