AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dans ettiğini görmek

Kahve falında başkasının dans ettiğini görmek

Kahve falında başkasının dans ettiğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan ferahlamaya, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni işlere gireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, depresyona gireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının dans ettiğini gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında arkadaşınla dans ettiğini görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Kahve falında iki kişinin dans ettiğini görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin dans ettiğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle dans ettiğini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dansa davet edilmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir