AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda anahtar görmek

Kahve falında suda anahtar görmek

Kahve falında suda anahtar görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına inanılır.

Kahve falında suda anahtar gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Kahve falında suda anahtar bulmak yokluk ve fakirlik göreceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda anahtar görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında anahtar sallamak yapılan işin karşılığının alınamayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinden anahtar almak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına delalettir.

Kahve falında anahtar çaldırmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Kahve falında gümüş anahtar görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kilit açmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında anahtar istemek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir