AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş anahtar görmek

Kahve falında gümüş anahtar görmek

Kahve falında gümüş anahtar görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, refahının ve varlığının artacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, tövbelerinin kabul olacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş anahtar gördüyseniz:

  • Mantıklı olmanız gerekiyor.

Kahve falında gümüş anahtar görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş tabak görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına delalettir.

Kahve falında gümüş rengi yılan görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş şamdan görmek sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük düşürmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş rengi elbise giymek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş renk araba görmek büyük bir borcun altına gireceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş mermi görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir