AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda ahtapot görmek

Kahve falında suda ahtapot görmek

Kahve falında suda ahtapot görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında suda ahtapot gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Kahve falında suda ahtapot görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda ahtapot görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ahtapot yavrusu görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ahtapot görmek malında zulüm meydana gelmesine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ahtapot görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ahtapot kesmek hayırlı bir yuva kurulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canlı ahtapot görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında siyah ahtapot görmek eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir