AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahtapot kesmek

Kahve falında ahtapot kesmek

Kahve falında ahtapot kesmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, şöhretli biri olunacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalettir.

Kahve falında ahtapot kesmek gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Kahve falında ahtapot kesmek neredeyse kahrolacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Kahve falında ahtapot yakalamak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ahtapot görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ahtapot görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ahtapot görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına delalettir.

Kahve falında siyah ahtapot görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahtapot yemek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ahtapottan kaçmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir