AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda ahtapot görmek

Kahve falında havuzda ahtapot görmek

Kahve falında havuzda ahtapot görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok sağlıklı olunacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda ahtapot gördüyseniz:

  • Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz.

Kahve falında havuzda ahtapot görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine alamet eder.

Kahve falında ahtapot kolları görmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yanlış bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük ahtapot görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ahtapot kesmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde ahtapot görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ahtapot görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş ahtapot görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, ailesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir