AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı ahtapot görmek

Kahve falında canlı ahtapot görmek

Kahve falında canlı ahtapot görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı ahtapot gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında canlı ahtapot görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş ahtapot görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, borçlarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında deniz ve ahtapot görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında akvaryumda ahtapot görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş ahtapot görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ahtapot yakalamak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ahtapot görmek kazançtan yana kara geçeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ahtapot görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir