AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk kızartmak

Kahve falında sucuk kızartmak

Kahve falında sucuk kızartmak sevilen ve sayılan biri olunacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk kızartmak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında kızarmış sucuk görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sucuk kızartmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında sucuk vermek dürüst bir şekilde yaşayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk sucuk görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kangal sucuk görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı sucuk görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında sucuk yumurta görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında birinin sucuk yediğini görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir