AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk vermek

Kahve falında sucuk vermek

Kahve falında sucuk vermek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, kötü haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sucuk vermek gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında küflü sucuk görmek güzel haberler alınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeker sucuğu görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sucuklu ceviz görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sucuk kızartmak tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında halka sucuk görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, donanımlı kılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli sucuk yemek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yumurta ve sucuk görmek hayır vereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ekmeğin kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir