AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakkaldan sucuk almak

Kahve falında bakkaldan sucuk almak

Kahve falında bakkaldan sucuk almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet eder.

Kahve falında bakkaldan sucuk almak gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında sucuk pişirmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sucuklu ekmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sucuk yedirmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sucuk sosis görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına rivayet eder.

Kahve falında sucuklu yumurta görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı sucuk görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sucuk satın almak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine sucuk vermek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir