AnaSayfa / Genel / Kahve falında sucuk doldurmak

Kahve falında sucuk doldurmak

Kahve falında sucuk doldurmak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, yeni malların alınacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Kahve falında sucuk doldurmak gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi yapılan işleri haletmenin daha iyi yolları olabileceğinden bazı konulardaki belirsizliklere kadar her şeyi sorgulamayı gerektiriyor.

Kahve falında sucuk doldurmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet eder.

Kahve falında bakkaldan sucuk almak sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez sucuğu görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sucuk satın almak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında sucuklu yumurta pişirmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yarım sucuk görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bozuk sucuk görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine işarettir.

Kahve falında sucuk görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir