AnaSayfa / Genel / Kahve falında suçlu görmek

Kahve falında suçlu görmek

Kahve falında suçlu görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, tecrübelerini aktaracağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suçlu gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Kahve falında suçlu bulunmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, tatsızlıklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kendini suçlu hissetmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suçlu yakaladığını görmek üzüleceğine, yıkılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin suçlu olduğunu görmek işlerin düze çıkarılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında suçluyu yakalamak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında suçluyu saklamak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine delalet eder.

Kahve falında polis olup suçlu yakalamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kendini suçlu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir