AnaSayfa / Genel / Kahve falında şubat ayı görmek

Kahve falında şubat ayı görmek

Kahve falında şubat ayı görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şubat ayı gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya bazı ilişkileriniz ivme kazanabilir.

Kahve falında şubat ayı görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına yorulur.

Kahve falında şubat görmek rızkının da çoğalacağına, açların doyacağına işarettir.

Kahve falında şubat ayını görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı yaralamak hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı saldırısına uğramak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve bal görmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneş ve ayı aynı anda görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıyı evden çıkarmak fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir