AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanı yakalamak

Kahve falında su yılanı yakalamak

Kahve falında su yılanı yakalamak konfor içinde olacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında su yılanı yakalamak gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında su yılanı yakalamak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, maneviyatının çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evde yılan yakalamak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan balığı yakalamak sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yılan yakalamak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca alamet etmektedir.

Kahve falında yılan yakalamak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sudan yılan yakalamak sorunlarını aşacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir