AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun kenarında yürümek

Kahve falında suyun kenarında yürümek

Kahve falında suyun kenarında yürümek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, hem yeni yerler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına yorulur.

Kahve falında suyun kenarında yürümek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında suyun kenarında yürümek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kenarında yürümek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında yürüdüğünü görmek bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz kenarında yürümek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında ırmak kenarında yürümek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahil kenarında yürümek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarından yürümek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir