Kahve falında su kaçağı görmek

Kahve falında su kaçağı görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok güzel işlere gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su kaçağı gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında su kaçağı görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçak sigara görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker kaçağı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesini kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaçak çay görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçak sigara içmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Kahve falında kaçak saklamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında elektrik kaçağı görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gaz kaçağı görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir