Kahve falında su istendiğini görmek

Kahve falında su istendiğini görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kendini bunu başaracağına yorulur.

Kahve falında su istendiğini gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Kahve falında su istendiğini görmek sorumluluk alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su isteyen birini görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında su isteyen birine su vermek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, içine fesat düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uğur ismini duymak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında isviçre görmek hak yolunu bulacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Kahve falında bir şehir ismi görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında kamil ismi görmek acı tecrübeler edineceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir