AnaSayfa / Genel / Kahve falında su isteyen birini görmek

Kahve falında su isteyen birini görmek

Kahve falında su isteyen birini görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında su isteyen birini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır içinizi kemiren olaylar aydınlanmaya başlıyor.

Kahve falında su isteyen birine su vermek onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işarettir.

Kahve falında su istendiğini görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su isteyen birini görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kızın istendiğini görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkek ismi duymak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında hicri ismaili görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamza ismini duymak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isaret etmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir