AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde beyaz yılan görmek

Kahve falında suyun içinde beyaz yılan görmek

Kahve falında suyun içinde beyaz yılan görmek her geçen gün sorunların artacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde beyaz yılan gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde yanlış anlaşılmalara dikkat etmekte, ani tepkilerden, hareketlerden kaçmakta fayda var.

Kahve falında su içinde beyaz yılan görmek yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde beyaz yılan görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde beyaz yılan görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yılan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında suyun içinde siyah yılan görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde yeşil yılan görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde sarı yılan görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işarettir.

Kahve falında su içinde büyük yılan görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir