AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde olmak

Kahve falında su içinde olmak

Kahve falında su içinde olmak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında su içinde olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında suyun içinde çırpınmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde üzüm görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde mısır görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde olmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suyun içinde oynamak zamandan da kar edeceğine, gelirinin sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında evin içinden su aktığını görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde su görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde tırnak görmek zorlukların biteceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir