Kahve falında kabeye giderken görmek

Kahve falında kabeye giderken görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeye giderken gördüyseniz:

  • Tamamlamak istediğiniz işleri tamamlayabilir veya bazı isteklerinizin gerçek olmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kabeye giderken görmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında hacca giderken ağlamak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında doğuma giderken görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eve giderken kaybolmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini hacca giderken görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında birini askere giderken görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir