AnaSayfa / Genel / Kahve falında falcı olmak

Kahve falında falcı olmak

Kahve falında falcı olmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, daha iyi yerlere geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında falcı olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayacak değişiklikleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında kendini falcı görmek servet sahibi olacağına, işlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çay falı baktırmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iskambil falı baktırmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına delalet eder.

Kahve falında fala bakmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalettir.

Kahve falında birinin fal baktırdığını görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında kadın falcı görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında falda gelin damat görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında kahve falında göz görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir