AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kayık görmek

Kahve falında mavi kayık görmek

Kahve falında mavi kayık görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, düşmanına galip geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kayık gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi kayık görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kayığa binmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayık küreği görmek ekmeğine leke süreceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde kayığa binmek hayırlı bir haber alınacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kayık görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında sandal kayık görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kayık görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında gölde kayıkla gezmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, bereketli işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir