AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sperm görmek

Kahve falında siyah sperm görmek

Kahve falında siyah sperm görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah sperm gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah sperm görmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı sperm görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının spermini görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sperm akıtmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde sperm görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sperm aktığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın spermi görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin spermini görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir