AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek

Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek

Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek heveslerin söneceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağının soyulduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Kahve falında tırnağının soyulduğunu görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın soyulduğunu görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş ayva görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini soyunuk görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüz derisinin soyulduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş elma görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evini soyulmuş görmek borçlanılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında soyulmuş portakal görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir