AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş yumurta görmek

Kahve falında soyulmuş yumurta görmek

Kahve falında soyulmuş yumurta görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş yumurta gördüyseniz:

  • Maddi açıdan oldukça kazançlı olabilirsiniz.

Kahve falında yumurta soyup yemek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında soyulmuş yumurta görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış soyulmuş yumurta görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına inanılır.

Kahve falında elinin soyulduğunu görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında kendi yüzünün soyulduğunu görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işarettir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşunun evinin soyulduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir