AnaSayfa / Genel / Kahve falında soyulmuş ceviz görmek

Kahve falında soyulmuş ceviz görmek

Kahve falında soyulmuş ceviz görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında soyulmuş ceviz gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ceviz soyup yemek elini attığı her işi yerine getireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya yorulur.

Kahve falında kabuğu soyulmuş ceviz görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında soyulmuş ceviz görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağının soyulduğunu görmek yakında hedefine ulaşacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Kahve falında elma soyup yemek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında eli soyulmak bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin derisinin soyulduğunu görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında derisi soyulmak düşmanlarla beraber oturmaya, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir