AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli soyulmak

Kahve falında eli soyulmak

Kahve falında eli soyulmak yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kişinin güzel işler yapacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Kahve falında eli soyulmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde maddi kökenli tartışmalar veya zıtlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında elinin soyulduğunu görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri soyulmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinin derisinin soyulduğunu görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında ellerinin soyulduğunu görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eli soyulmak doğru karar veremeyeceğine, dinde bilginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında el derisinin soyulduğunu görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soyulmuş armut görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında soyulmuş tavuk görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir