AnaSayfa / Genel / Kahve falında sorgu gününü görmek

Kahve falında sorgu gününü görmek

Kahve falında sorgu gününü görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, büyük zararlar getireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sorgu gününü gördüyseniz:

  • Gelir elde etme biçiminiz veya işiniz değişti ya da değişiyor.

Kahve falında sorgu gününü görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından sorgulanmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sorgu meleklerini görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ölüp sorgulanmak sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabirde sorgulandığını görmek iş hayatında başarılı olmaya, saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında polis tarafından sorguya çekilmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sorguya çekildiğini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabirde sorguya çekilmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir