AnaSayfa / Genel / Kahve falında sörf yapmak

Kahve falında sörf yapmak

Kahve falında sörf yapmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sörf yapmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında suda sörf yapmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Kahve falında okyanusta sörf yapmak uzun bir ömre sahip olunacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sörf yapmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında sörf yapanları görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sörf dalgası görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında denizde sörf yapanları görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sörf tahtası görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sörf yapan birini görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir