AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusta sörf yapmak

Kahve falında okyanusta sörf yapmak

Kahve falında okyanusta sörf yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, yeni bir adım atılacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, böylece kendine güveneceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okyanusta sörf yapmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmek üzere kurs, seminer veya eğitim programlarına katılabilir ya da evde kişisel gelişimle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında okyanusta sörf yapmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalettir.

Kahve falında suda sörf yapmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında sörf yapmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında sörf yapanları görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulur.

Kahve falında denizde sörf yapanları görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sörf yapan birini görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalettir.

Kahve falında sörf tahtası görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sörf dalgası görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir