AnaSayfa / Genel / Kahve falında sörf dalgası görmek

Kahve falında sörf dalgası görmek

Kahve falında sörf dalgası görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sörf dalgası gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında sörf dalgası görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında okyanusta sörf yapmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında suda sörf yapmak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında denizde sörf yapanları görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sörf yapan birini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sörf yapanları görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında sörf yapmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında sörf tahtası görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir