AnaSayfa / Genel / Kahve falında sörf yapan birini görmek

Kahve falında sörf yapan birini görmek

Kahve falında sörf yapan birini görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında sörf yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

Kahve falında sörf yapmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde sörf yapanları görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, günahlara alamet eder.

Kahve falında suda sörf yapmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında sörf yapanları görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında okyanusta sörf yapmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında sörf dalgası görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sörf yapan birini görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine inanılır.

Kahve falında sörf tahtası görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir