Kahve falında sonbahar yaprak görmek

Kahve falında sonbahar yaprak görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, kötü duygularından arınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında sonbahar yaprak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında sonbahar yaprak görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sonbahar yaprakları süpürmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında sonbahar görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında sonbaharda kar yağdığını görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet eder.

Kahve falında sonbahar ağacı görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sonbahar mevsimini görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kurumuş yeşil yaprak görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül yaprağı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir