AnaSayfa / Genel / Kahve falında şöminede ateş yakmak

Kahve falında şöminede ateş yakmak

Kahve falında şöminede ateş yakmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, zayıflayacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kötü halin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şöminede ateş yakmak gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında şöminede ateş yakmak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına alamet eder.

Kahve falında şömine yakmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şömine temizlemek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında şömineli ev görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında şöminenin yandığını görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında şömineye odun atmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde şömine görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı inanılır.

Kahve falında ateşte yakmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir