AnaSayfa / Genel / Kahve falında şömine yakmak

Kahve falında şömine yakmak

Kahve falında şömine yakmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında şömine yakmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında şöminede ateş yakmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şömine yakmak başarılarının eksilmeyeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Kahve falında şömineye odun atmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında evde şömine görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şömine temizlemek her şeyin durağan şekilde süreceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında şömineli ev görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında şöminenin yandığını görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yakmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir