AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte yakmak

Kahve falında ateşte yakmak

Kahve falında ateşte yakmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ateşte yakmak gördüyseniz:

  • Bazen şüpheci kişi pozisyonunda olmak yanlış yapan kişi olmaktan daha iyidir.

Kahve falında evin içinde ateş yakmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında yemek pişirmek için ateş yakmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ateş yakmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini ateşle yakmak bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde ateş yakmak kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ateş yakmak güveninin artacağına, Tövbe Edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir