Kahve falında ayrıldığı sevgili görmek

Kahve falında ayrıldığı sevgili görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, dinine bağlı kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında ayrıldığı sevgili gördüyseniz:

  • Biraz daha detaylı çalışarak ilerlemek gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle ayrıldığını görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığınız sevgilinizi görmek yeni bir yola gireceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına delalet eder.

Kahve falında ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek bolluğun ve bereketin geleceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Kahve falında ayrıldığım sevgiliye sarılmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle kavga edip ayrılmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığın sevgilini başkasıyla görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı sevgilisini görmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, şansının yaver gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir