AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta şarkı söylemek

Kahve falında sokakta şarkı söylemek

Kahve falında sokakta şarkı söylemek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ona mutluluk getireceğine, bereketli yağmurlara delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında sokakta şarkı söylemek çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine inanılır.

Kahve falında aşk şarkısı söylemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta şarkı söylemek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında otobüste şarkı söylemek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, çok kötü günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ölüye şarkı söylemek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şarkıcının şarkı söylediğini görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir