AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında şarkı söylemek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında sahnede şarkı söylediğini görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, maddi varlığının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında sahneye çıkmak şarkı söylemek huzursuz geçen günlerin biteceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında hüzünlü şarkı söylemek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin şarkı söylediğini görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir