AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta kedi görmek

Kahve falında sokakta kedi görmek

Kahve falında sokakta kedi görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta kedi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında sokakta kedi görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında evde sokak kedisi görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü sokak kedisi görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına inanılır.

Kahve falında sokak kedi görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında sokak kedisi görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru sokak kedisi görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet eder.

Kahve falında sokaklarda koşmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir