AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak kedisi görmek

Kahve falında sokak kedisi görmek

Kahve falında sokak kedisi görmek sorunlarını gidereceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokak kedisi gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında yavru sokak kedisi görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evde sokak kedisi görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokak kedisi görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü sokak kedisi görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokak kedisinin eve girdiğini görmek çok mutsuz olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sokakta kedi görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sokak kedi görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sokak tabelası görmek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir