AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki denizin ortasında olmak

Kahve falında iki denizin ortasında olmak

Kahve falında iki denizin ortasında olmak geçim derdinin sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iki denizin ortasında olmak gördüyseniz:

  • Kimsenin sizi engellemesine veya yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında denizin ortasında vapurda olmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ortasında ağaç görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin ortasında yüzmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında yol görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz ortasında kalmak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine yorulur.

Kahve falında denizin ortasında ev görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında yürümek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalettir.

Kahve falında iki denizin ortasında olmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir